Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in D:\hosting\fedrigoni\the-paper-factory\wp-includes\functions.php on line 4188
BOEKKUNSTBEURS LEIDEN - The Paper Factory

BOEKKUNSTBEURS LEIDEN

NIEUWS
11 & 12 NOVEMBER 2017
BOEKKUNSTBEURS LEIDEN

Op 11 en 12 november 2017 staat Pieterskerk in Leiden in het teken van het boek. Dan vindt de jaarlijkse Boekkunstbeurs plaats.
The Paper Factory zal ook aanwezig zijn en de volledige papier collectie tonen.

Op de Boekkunstbeurs is een ruim aanbod te zien van fraaie met de hand gebonden boeken, volgens traditionele technieken vervaardigd drukwerk, sublieme staaltjes van kalligrafie en kunstzinnige uitingen in papier.
Margedrukkers tonen hun uitgaven, vaak gedrukt op oude persen met historisch materiaal. Die uitgaven variëren van plano’s met een enkel gedicht tot kunstenaarsboeken. De oplagen zijn klein en er wordt veel aandacht besteed aan het samenspel tussen letter, papier en vormgeving. Handboekbinders tonen voorbeelden van hun activiteiten.

Boek Kunst Beurs LeidenDe Pieterskerk (www.pieterskerk.com) bevindt zich op loopafstand van het station Leiden Centraal.
Kloksteeg 16
2311 SL Leiden

De Boekkunstbeurs is voor het publiek geopend:
zaterdag van 10:00 – 17:00 uur
zondag van 11:00 – 17:00 uur

De toegangsprijs bedraagt € 6, studenten betalen € 3.
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Tot ziens in de Pieterskerk.